İLAN LİSTESİ

select
TarihTipiİlan Sahibiİlan MetniTelefon
08.01.2023Tüm IlanlarAyşen KüçükkaynakUşakÜniversitesi Adalet 1. sınıf alanında kendimi geliştirmek için avukat yanında işe başlamak istiyorum. Hem okuyup hem çalışmak istiyorum.5359278232
08.12.2022Tüm IlanlarŞeyma Meryem Yıldız07.01.2021 tarihinde ruhsatnamemi aldım. 2021 Temmuz ayında UşakEşme de avukatlık ofisi açtım. Ancak Eşme ilçesinde çalışmaya devam etmek istemediğim için ve burada kendimi geliştirme olanağım da bulunmadığından ofisimi kapatıp UşakMerkez de çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. İlgilenen meslektaşlarım telefon numaram veya mail adresim üzerinden irtibata geçebilirler.5414416696
08.12.2022DiğerSevim KarakuşMerhabalar, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2021 mezunuyum. Stajımı Bursa Barosunda tamamlayıp Aralık 2022 de Avukatlık ruhsatnamemi aldım. Disiplinli ve çalışkan biriyim. Uşak iline taşınmayı düşünüyorum. Uzun vadede işi öğrenebileceğim ve tecrübe kazanabileceğim büro arıyorum. İlgilenen olursa ilanda yayinlanan numaradan bana ulaşabilirsiniz.5385796716
02.12.2022StajyerAv. Fatih ÜçBirlikte çalışabileceğimiz stajyer avukat aramaktayız.5338101192
11.11.2022Tüm IlanlarOğuzhan Hakkı ŞAHİNMerhabalar, birlikte gider ortaklı olarak çalışabileceğim meslektaş aramaktayım. İlgilenenlerin, ayrıntıları görüşmek üzere iletişime geçmesini rica ederim. 554 536 40 565545364056
09.11.2022AvukatATİLA ARSLANBüromuzda birlikte çalışabileceğiniz avukat arkadaş aramaktayız.5545978431
27.10.2022DiğerKeziban nur tonlukUşak üniversitesi adalet ikinci sınıfım alanimda kendimi geliştirmek için avukat yanında işe başlamak istiyorum hem okuyup hem çalışmak istiyorum5510289924
12.10.2022Tüm IlanlarTaha Sabri Akdağ2020 yılı aralık ayında ruhsatnamemi aldım. 2021 yılının mayıs ayında kendi ofisimi açtım ve yaklaşık olarak bir buçuk yıldır kendi ofisimde faaliyet gösterdim. Ancak meslekte deneyim ve tecrübe kazanmak için ofisimi kapatıp avukat olarak çalışmak üzere bir hukuk bürosu arıyorum. Uzun vadede çalışabileceğim, işi öğrenip deneyim ve tecrübe kazanabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. Seyahat engelim bulunmamaktadır. İlgilenen meslektaşlar belirtilen telefon numarası üzerinden iletişime geçebilirler. Talep halinde, mail üzerinden CV gönderebilirim.5067648793
28.09.2022Tüm IlanlarEsra ŞimşekMerhaba. Denizli Barosu ndan avukatlık ruhsatımı 26 Eylül 2022 de aldım. Sigortalı olarak çalışabileceğim bir avukatlık ofisi arıyorum.5532561207
26.09.2022AvukatMuhammet Acun9 yılı yazı işleri müdürü olmak üzere toplam 14 yıl adliyede görev yaptım. Son 2 yılında aynı zamanda icra müdür vekili olarak görev yaptım. Taşra adliyesi olması nedeni ile hukuk mahkemeleri, ceza mahkemeleri, savcılık, emanet memurluğu, satış memurluğu gibi tüm alanlarda çalıştım. İhraç edildim. FETÖ den değil Kızımın Uşak Tıp Fakültesi ni kazanması nedeni ile Uşak ilinde avukat katibi olarak çalışmak üzere iş arıyorum. Talep edilirse daha ayrıntılı CV gönderirim.5394870515
26.09.2022AvukatTaha Sabri Akdağ2020 yılı Aralık ayında ruhsatnamemi aldım. Yaklaşık 2 yıldır kendi hukuk büromda faaliyet gösterdim. Ancak meslekte deneyim ve tecrübe kazanmak için avukat olarak uzun vadede çalışabileceğim, işi öğrenip mesleki olarak gelişebileceğim, bir hukuk bürosu arıyorum. Seyahat engelim bulunmamaktadır. Ilgilenen meslektaşlar belirtilen telefon numarası veya mail adresi üzerinden iletişime geçebilir. Talep halinde mail üzerinden CV gönderebilirim.5067648793
17.09.2022StajyerAtila ARSLANBirlikte çalışabileceğimiz stajyer avukat aramaktayız. Büromuz yoğun olup her türlü alanda çalışma imkanı bulanabilecektir.5545978431
29.08.2022StajyerSEMİH ERKEN - FATMA NUR SEPET ERKENBirlikte çalışabileceğimiz stajyer avukat aramaktayız.5071616403
04.08.2022Avukatİsa Güngör2018 yılında üniversite sınavında eşit ağırlık Türkiye 697 ncisi oldum. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Hukuk Fakültesinden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Yasal stajımı yapmak üzere, mesleki gelişim sağlayabileceğim , dava çeşitliliği olan bir büro aramaktayım. Talep halinde CV gönderebilirim.5436013219
01.02.2023