HAİN 10 ARALIK SALDIRISINA İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMAMIZ

UŞAK BARO BAŞKANI AV. GÜRCAN SAĞCAN'IN BASIN AÇIKLAMASIDIR
14.12.2016

                    10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş Stadyumu yanında bombalı aracın patlatılması ve Maçka Parkında da canlı bomba eylemiyle eş zamanlı 2 terör saldırısı düzenlenmiştir. Saldırı sonucu 38 polisimiz şehit olmuş, 7 sivil vatandaşımız  hayatını kaybetmiştir. 136 vatandaşımızda yaralanmıştır. ŞEHİTLERİMİZE VE HAYATINI KAYBEDEN SİVİL VATANDAŞLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM. Kederli ailelerinin ve TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

                   Amerika Türkiye'nin gönüllü olarak  Bölünmeye razı olması istiyor. Yeniden PKK ile masaya oturmasını istiyor. FETÖ Örgütüne karşı yapılan operasyonların durdurulmasını istiyor. Kıbrıs'ı vermemizi istiyor. Suriye'den ve Musul'dan Türk Silahlı Kuvvetlerinin geri çekilmesini istiyor. Türkiye'nin Şangay İşbirliği Örgütü sevdasından vazgeçmesini istiyor. 14 Temmuz darbe girişimiyle amacına ulaşamayan başta Amerika ve Avrupa emperyalist devletleri, bu kez kontrolleri altında olan PKK terör örgütünü sahneye sürmüşlerdir. Emperyalistlerin amacı Türk  Milletini birbirine düşürerek, devlet otoritesini zayıflatmak, milletin devletine olan güvenini yok ederek, Türkiye Cumhuriyetini bölüp parçalayarak ,enerji kaynaklarına ve enerji yollarına hakim olmaktır.

                      Türk milleti sabırlıdır. Türk Milleti asaletlidir. Hiç bir güç Türk Milletinin birliğini ve bütünlüğünü bozamaz. Milletimiz ordumuz ve polisimizle birliktedir.

                       Emperyalistler Türkiye'de o kadar işbirlikçi ve ajan istihdam etmelerine rağmen Türk Milletini, Türk polisini, Türk askerini  tanıyamamışlardır. Piyonlarınız yoluyla yaptırdığınız bu terör eylemleriyle Türk Milletini asla birbirine düşüremezsiniz. Moralimizi asla bozamazsınız.

                         Bizim devletimizden Bir tek isteğimiz var. Türkiye'mizin birlik ve bütünlüğü için vatandaşımızın can güvenliği için terör örgütlerine göz açtırmayın. Terör örgütleriyle masaya oturmayın. Bu konuda Amerika'dan, Avrupa'dan gelecek olan direktiflere hayır deyin. En son terörist silahını devlete teslim edinceye kadar terör örgütleriyle mücadeleye devam edin. 14 temmuzda FETÖ terör örgütünün üs olarak kullandığı İncirlik Amerikan üssünü derhal kapatın.

                          Buradan Amerikan Hükümetinede sesleniyorum. Silahlarını, bombalarını, teröristlerini, ajanlarını  ülkemizden al ve git. Bunca yıldır Dünyaya yaptığın zulüm yeter. ORTA DOĞUDAN DEFOL! 

 
UŞAK BARO BAŞKANIAV.GÜRCAN SAĞCAN