EkimKasımAralık
Av. TALİH UYARIN YAZISI HK.
Tarih: 08.12.2016 | Okunma Sayısı: 420 | | |

BARO BAŞKANLIĞINA

Özü: Yargıtay’ın E -uygulama için çok önem taşıyan ve özelliği bulunan, önceki içtihatları ile çelişen (aksi doğrultuda olan) yeni içtihatlarının internet sitenizde yayımlanması/ meslektaşlarımıza duyurulması hk.

Yargıtay’ımızın çeşitli konulardaki E-uygulama için çok önem taşıyan ve özelliği bulunan, önceki içtihatları ile çelişen (aksi doğrultuda olan) yeni içtihatlarının meslektaşlarımızın bilgilerine sunulması için baronuzun internet sitesinde yayımlanması veya başka bir şekilde meslektaşlarımıza ulaştırılması hususunu takdirlerinize sunarım.

Saygılarımla.. 29.11.2016

Av. Talih UYAR