AralıkOcakŞubat
31.05.2010 TARİHLİ BASIN AÇIKLAMAMIZ
Tarih: 30.01.2012 22:00:00 | Okunma Sayısı: 1019 | | |
BASINA ve KAMUOYUNA
Hatay’in Iskenderun Ilçesinde, Deniz Üs Komutanligina bagli Ikmal Destek Komutanligina, geceleyin teröristlerce yapilan hain saldiri sonucu 7 askerimiz sehit olmus, 8 askerimiz yaralanmistir.
Teröristlerce yapilan hain saldiriyi ve terörü siddetle kiniyoruz.
Basta Silahli Kuvvetler ve sehitlerimizin aileleri olmak üzere tüm halkimiza bassagligi ve sehitlerimizin kederli ailelerine ve yakinlarina sabirlar diliyoruz.
Gazze halkina, insani yardim götürmek amaci ile yola çikan, aralarinda yasli, kadin ve çocuklarinda bulundugu birçok ülkeden sivil vatandaslara karsi, Uluslararasi sularda (açik denizlerde) Israil Silahli Kuvvetleri tarafindan, geceleyin silahli saldiri gerçeklestirilmistir. Saldiri sonucu henüz tam sayisini bilemedigimiz onun üzerinde sivil kisi yasamini yitirmis, çok sayida sivil kisi  yaralanmistir.
Israil’in, sadece insani yardim götürmek ve barisçil amaci olan sivil halka karsi açik denizlerde ölçüsüz ve orantisiz bir sekilde gerçeklestirdigi bu insanlik disi saldiriyi siddetle kiniyoruz.
Saldirida yasamini yitirenlerin kederli ailelerine ve yakinlarina bassagligi ve sabirlar diliyoruz.
Saygiyla Kamuoyuna sunariz. 31.05.2010
                                                             Av. Riza ALBAY